ROBERT PROCH | CHAZME 718

From Dusk til Dawn
27.10. - 24.11.2018


Det er med stor glæde, vi nu kan præsentere en ny stor udstilling med Robert Proch & Chazme, begejstrede over den nye ekstravagante udvikling i kunstnernes arbejde.
I løbet af de sidste 9 års samarbejde med Robert Proch, glæder det os at se den store anerkendelse Proch har opnået verden rundt, fra at være en genert ung mand, da vi mødte ham første gang, endnu ikke startet på kunstakademiet, til i dag at dele galleri med Banksy og mange andre verdenskendte navne kloden rundt.

Efter vores opfattelse udtrykker Robert Proch sig på sin egen helt særegne måde hvor han danner bro imellem "Fine Arts" og de nye urbane strømninger.
Med en utrolig energi og detaljegrad er det hermed altid muligt at genkende kunstnerens arbejde i hans tredimensionelle kompositioner, uanset om han opleves i vægmalerier eller på lærred.
På den kommende udstilling vil der samtidig være en række fællesværker udformet i fællesskab med hans ven Chazme, der understreger de abstrakte dele i Prochs værker yderligere, med Chazmes stramme geometriske former.

FROM DUSK TIL DAWN

Om udstillingen fortæller Robert Proch følgende:

"Med en analyse af metropolen er Chazme og Robert Proch tilbage med deres løbende fortolkning af begrebet metropol som organisme. Denne gang med hovedfokus på aspekter af nattelivet.
"Mennesker fanget i byen, som en del af en strengt programmeret maskine i en ubrydelig cyklus.
Chazme afslører byens facade, strukturen som værende en kompleks mekanisme af terninger, hvor lys og skygger udspiller rytmiske tricks. Det er en strengt programmeret maskine, der lever i en ubrydelig cyklus. Inde i dette maskineri kæmper utallige individer i det gentagne scenario.
Proch afslører intime scener, hvor folk, der er fanget i mekanismen, frigiver deres egne dæmoner om natten."

Ved brug af titlerne på værkerne i udstillingen uddyber kunstneren yderligere:

Udstillingen opstiller en scene, en repræsentation af lørdag aftener kl. 19.00. Udenfor smelter solen langsomt fra blodorange til rødt skum, og naturlig udendørs lys gentager igen sin tabende konkurrence med det kunstige, da utallige lys i byen belyser gaderne.
Anonyme indbyggere skynder sig, for at afslutte de sidste gøremål for dagen. De har ventet hele dagen for at flygte fra disse begrænsende rum. "Redlight løbere" har ingen tid at tabe, krydser trafikken, som de hopper over som vanvittige forhindringer i et videospil.
Klubber, barer og parker byder alle lyssøgerne velkommen igen. Samlinger kryber ind i en ubestridelig, uendelig parade som "Selfies" and "Fight-klubber" ,hvis du vil ... det vil stadig tage nogle timer, før det kollapser under sin egen styrke. I mellemtiden klemmer andre lidenskabeligt deres "puder" og jager deres egne private konkrete drømme. "Lazy Sunday" kommer langsomt med sine "tømmermænd" og konsekvenser. Men midt i det hele er der steder, hvor ingen går i seng. Nat og dag er gemt i et konstant "koma". Manden i det høje slot, og det 24-timers casino, er altid fokuseret på, hvad de forventes at være ... Sultne efter mere ..

Velkommen til en unik udstilling mange har ventet længe på!

ROBERT PROCH | CHAZME 718

FROM DUSK TIL DAWN

27.10. - 24.11.2018