MIX 2020

OPSTART GAVLMALERIER
Out on the Open 2020

SOMMERUDSTILLING
Nye værker fra kunstnerne

13.6. - 4.7.2020

Det er med stor begejstring vi nu kan fortælle, at det så småt er ved at være muligt at få årets planlagte gavlmalere til Aalborg.
Den sjette udgave af galleriets gavlmaleriprojekt ’Out in the Open’ skulle længe være i gang, men p.g.a. Corona har mange af gavlmalerierne måttet udsættes p.g.a. rejserestriktioner m.m.
Mange af kunstnerne kommer langvejs fra, men i og med at grænserne nu er blevet åbnet til Tyskland og Norge, begynder de første gavlmalere så småt at kunne ankomme, mens flere øvrige stadig er udsat til efter sommerferien eller endnu længere.
Allerede nu på mandag vil det tyske verdensnavn Case Maclaim dermed påbegynde et stort gavlmaleri i Vejgaard, hvor det i stigende grad har været galleriet intention også at udsmykke bydele udenfor Aalborg centrum.
På Hadsundvej 59 vil man derfor den kommende uge kunne opleve den rutinerede kunstner arbejde på endnu et stort "lærred" på hans tur rundt i verden.
Mere info følger om de øvrige kunstnere.

MIX 2020 | BLANDET SOMMERUDSTILLING
Åbning lørdag d. 13. juni kl.- 12-14

Samtidig åbner galleriet nu på lørdag op for en blandet sommerudstilling, hvor man vil kunne opleve nye værker af galleriets kunstnere.
Så kig forbi til en kølig drinks, lidt godter og nye værker på væggene.

Vi glæder os til at se Jer alle igen.

Bedste hilsener
Lene Kirk & Co
MIX 2020

OPSTART GAVLMALERIER
Out on the Open 2020

BLANDET SOMMERUDSTILLING
Nye værker fra kunstnerne

13.6. - 4.7.2020