CASE MACLAIM

Gavlmaleri & soloudstilling

'Be A Mensch'


Det er med stor glæde vi nu kan åbne soloudstilling med verdensnavnet Case Maclaim, der nu er hoppet ned fra liften på Hobrovej i Aalborg for at åbne en sjælden soloudstilling i galleriet.
Når man er en fuldt booket gavlmaler efterspurgt verden over, kan det være svært at finde plads i kalenderen til også at gå i studiet.
Det er derfor med særlig stor glæde vi nu kan åbne soloudstilling med Case Maclaim i galleriet.

Case Maclaim:
"Når man er i gang med at arbejde på en ny soloudstilling, skal man vide hvad man ønsker at udtrykke. Jeg er så vant til at lave gavlmalerier på vidt forskellige steder i forskellige lande, hvor man bliver vurderet og set på af forskellige forbipasserende, gæster, fans og naboer.
At arbejde i studiet kan nogle gange være meget udfordrende, anderledes og ensomt efter gavlmalerier. Ligheden imellem at arbejde på gavl og lærred, er dog ønsket om, ikke blot at kreere et gavlmaleri eller et værk på lærred, men en chance for at give beskueren en mulighed for at skabe deres helt egen historie med værkerne som inspiration.

Temaet jeg har valgt for min kommende soloudstilling hos KIRK Gallery, er ”At være et menneske / Mensch”.
Et menneske er én med en nobel karakter, en person med værdighed og ansvarsfølelse. ”Et menneske” er en person, jeg ønsker at være. At være et menneske er samtidig noget jeg ønsker mine malerier skal udtrykke.
Til udstillingen har jeg hermed udført 11 nye værker, med hensigten at vise, hvad det at være et menneske, betyder for mig."

Netop nu kan man samtidig følge Case Maclaim i gang med et nyt gavlmaleri på Hobrovej 46 i Aalborg.
Kendt verden over som en af pionererne indenfor fotorealistiske gavlmaleri, er Case Maclaim i dag en af de helt tunge drenge på den internationale street art scene, og i Aalborg er han allerede elsket for sit gavlmaleri 'Carnival is cancelled' på Hadsundvej i Vejgaard.
Usikkerhed, melankoli og den konstante kamp for at være menneske er ofte bragt sammen som tema. De figurative emner imponeret af deres perfekte udførelse og fremragende blanding af billedlig renhed og høj fortælleværdi.
Case blev født i 1979 og voksede op i Østtyskland, nu bosat i Frankfurt.

Udstillingsperiode | 3.-24. september