OUT IN THE OPEN 
 
Vi skal have kunsten ud til de mange og ikke kun til de få! 
Med dette som formål samt at skabe et energisk byrum, sætte Aalborg på lnadkortet og hente endnu mere kunst hertil, startede galleriet projektet "Out i the Open" i foråret 2014.
.
Målet er her at lave en lang stribe gavlmaleriet i byen af højeste kunstneriske standard, hvor kunstnerne til værkerne er valgt såvel ud fra den høje kvalitet samt deres internationale anerkendelse indenfor murmaleriet.    

PRESS 
 
 

 

 SENESTE GAVLMALERIER


 
  
           
GUIDO VAN HELTEN (AU)

Netop færdiggjort værk af den fantastiske australske street art kunstner Guido van Helten, som har skabt sig et navn i kraft af hans meget stærke protrætter relateret til specifikke kulturer og geografiske steder.

Værket kan opleves på den gamle eternitgrund midt i Aalborg, som et led i fortællingen om arbejderen på den gamle eternitfabrik, som i mange år havde stor betydning for mange mennesker i byen. Inde i selve siloen vil der herefter opstå et arbejdermuseum, som fortæller Eternittens historie.

Projektet er opstået i samarbejde med Søren Enggaard A/S, Aalborg Kommune og Borgmesterkontor, C. Flauenskjold A/S samt ikke mindst initativtagerne Birgit Elgaard og Arne Schade.

Se meget mere om kunstneren her >>

 TV2 om projektet >>

 


 
  
FAITH47

Beliggende på den gamle godsbane i Allborg centrum afspejler det enorme murmleri af Faith47 den historiske kontekst på stedet.  Derfor har kunstneren valgt at portrættere en jernbanearbejder fra 1800 tallet, der tager et hvil midt i det hårde arbejde. Med sin meget karakteristiske strøg har Faith47 her formået at lave et utrolig stærk portræt. Vægmaleriet rejser klart langs Øster Allé broen i centrum af Aalborg. 

FAITH47 har allerede i en alder af 35 år høstet stor anerkendelse for sine værker, der efterhånden er repræsenteret i hele verden. Hun har prydet murværker, gavle og industribygninger i både Kina, Tyskland, USA, Sydafrika og mange andre steder.

FAITH47s succes skyldes i høj grad måden, hvorpå hun er tro mod værkets omgivelser og historie. Hun skaber ikke tilfældige værker, men værker der står i relation til det pågældende sted.

Se mere om kunstneren  >>

Magasinet Kunst om værket m.m. 


 

Coming up:ETAM CREW
 
De to polske street art kunstnere Sainer og Bezt har i dag udført gavlmalerier verden rundt med stor international anerkendelse.
Sammen udgør de Etam Crew af hvem der kan ses værker som spænder over 10 etagers høje bygninger.
 
De er dermed i dag kendt på verdensplan for deres mange gavlmalerier, men producerer også fantastiske værker i olie og akryl.  ARYZ

Aryz blev født i Barcelona, Spanien og har tegnet sporadisk siden sin barndom, og begyndte sin karriere på en sommerdag med nogle venner. Hans lidenskab for kunst og sjov er hans motivation.

De sidste par år har der været megen omtale af denne spanske urban kunstner. Den unge kunstner er langsomt, men sikkert bliver et velkendt navn.

Aryz skaber fantastiske, intrikat detaljerede værker med sprøjtemaling og maleruller. Dernæst er han også illustrator. 


Se mere om kunstneren >>

 


 

 


 
 
WES21 & ONUR (CH)
 

 


 
 
CONOR HARRINGTON (UK)
 
 

 

samt flere kunstnere på vej...


Følg projektet:  
 
STREET ART HUNTER
-
Kort over gavlmalerier i Aalborg til print:
 
 
Digital guide på vej....
 
 


SPONSORER

Stor tak til de sponsorer som har gjort projektet muligt, heriblandt:

Aalborg Kommune | Flauenskjold A/S | Industrivejens Maskiner Aps | Søren Enggaard A/S m.fl.