JOHAN BARRIOS

7. - 28. november


Det er med stor glæde vi nu på lørdag kan byde velkommen til en ny stor soloudstilling med den enestående Johan Barrios, i dag udråbt som en af de mest afgørende billedkunstnere i nyere tid.
Til stor begejstring for samlere verden over har kunstneren de sidste år udviklet sig med forrygende hast og dermed gjort sig bemærket på den internationale kunstscene for moderne samtidskunstkunst.
Han er den kunstner de andre kunstnere taler om, ikke mindst i kraft af hans enestående kendt som billedkunstneren, der giver dig et stille drama blandet med mystik. Hans kunst står stærkt imens den nærmest skriger lavmælt med en eminent evne til at udtrykke stærke menneskelige følelser i et strøg, en farvepalette og komposition, med en finhed der kan være svært at beskrive.
Af netop denne årsag er han blevet udråbt som en af de mest afgørende billedkunstnere i nyere tid med beskrivelse af hans arbejde i mange af de førende kunstmagasiner på den internationale kunstscene.

LIGHTNESS
Med titlen ’Lightness’ (lethed) præsenterer kunstneren sin anden soloudstilling i galleriet, med ønsket om at undersøge det komplekse forhold imellem fænomenet ”tom / fuld”, ”let / tung”.
Den dybe længsel efter at føle sig ”fuld” i en verden, hvor individet tager mere og mere over og i høj grad danner rammen for vores livsopfattelse. Et sted hvor individet ofte synes at være styrende for, hvad vi definerer som vores ”rum” og vægt”.

Karaktererne i kunstnerens nye værker hviler sanseløst op ad ordinære objekter på unaturlig vis, afbilledet af kunstneren med sit særlige blik for kontraster og den iboende konflikt heri, hvor et særegent lys giver en følelse af vægtløshed i værkerne.
Ladningen i malerierne findes dermed ikke i de enkelte farver, men fremstår tilnærmelsesvis monokromatisk i hans værker.

Kom i dialog med kunstneren nu på lørdag kl. 13 til åbningen af udstillingen og stil alle de uopklarede spørgsmål til en samtaleivrig kunstner.

Udstillingsperiode: 7. – 28. november
JOHAN BARRIOS

Lightness

7. - 28. november