UPSIDE DOWN //

Seth
Inti
Ian Francis
Oliver Vernon
Case Maclaim
Telmo Miel
Augustine Kofie
Herakut
Fintan Magee
Martin Whatson
Christian Verginer
Joe Iurato

17.4. - 29.5.2021


Det er med stor glæde, at vi nu kan byde velkommen til årets største gruppeudstilling med i alt 12 førende internationale kunstnere på den internationale urban art-scene.
Mange af disse har i løbet af de sidste år besøgt KIRK Gallery for at deltage i gavlmaleriprojektet 'Out in the Open', og man kan nu endelig opleve dem alle udfolde sig på lærred m.m., hvorfra det hele oprindelig startede for dem tilbage på kunstakademierne.
For mange af de udstillende kunstnerne gælder det, at deres hovedmedie som udgangspunkt var maleriet, hvor mange er klassisk udannet fra kunstakademierne, for så siden også at udvikle deres udtryk på gavle i byer verden over, inklusiv Aalborg.
Vi glæder os derfor til også at kunne vise deres arbejde på galleriets vægge, hvor vi denne gang kan byde velkommen til 12 højt profilerede internationale kunstnere plukket fra øverste hylde på scenen for moderne samtidskunst (New Contemporary).
Mens galleriet har arbejdet med mange af kunstnerne gennem årene, vil der på udstillingen også være nye navne at finde. Heriblandt kan man opleve chilenske INTI som sidste år lavede det smukke gavlmaleri 'TAIÑ MAPU / Our Land', hvor han fortæller om forholdet imellem Danmark og Chile, og hvordan de to lande begge er fokuseret på miljøproblemstillinger, samt hvordan oprindelige folkeslag og naturområder bevares.
For syvende år i træk er en ny sæson af Óut in the Open’ nu samtidig på trapperne med nye gavlmalerier, hvor man blandt andet også vil kunne opleve amerikanske Joe Iuratos arbejde.
UPSIDE DOWN //

Seth
Inti
Ian Francis
Oliver Vernon
Case Maclaim
Telmo Miel
Augustine Kofie
Herakut
Fintan Magee
Martin Whatson
Christian Verginer
Joe Iurato

17.4. - 29.5.2021