UDSMYKNINGER

Det rigtige valg af kunst kan inspirere både personale og kunder, har signalværdi, og kan styrke dit brands identitet. Og når du investerer i kunst, så kan det afskrives med op til 25% årligt.


Hos KIRK Gallery i Aalborg, ønsker vi at gøre kunst tilgængelig for alle, og vi tager en ære i at hjælpe virksomheder med at tilføre ny inspiration, nye indtryk og energi, til både personale og besøgende.


Derfor er vi behjælpelige med udsmykninger, til alt fra mindre rum til hele kontorlandskaber.


En af vores eksperter kommer ud til dig, og sammen finder vi en løsning der passer dig og virksomheden bedst.

Efterfølgende håndterer vi ophængningen, så både kunsten kommer til sin ret og den komplimenterer jeres opgivelser optimalt.


KIRK Gallery samarbejder med og repræsenterer et skarpt udvalg af kunstnere, der både er etablerede samt upcoming, og alle besidder en særdeles høj kvalitet. Mange af disse kunstnere, har været tilknyttet galleriet i en årrække.


Vi er altid klar til at aflægge interesserede kunder et uforpligtende besøg, og vores eksperter står parate til at besvare dine spørgsmål. 


Kontakt os blot på tlf. 9814 1144 i galleriets åbningstid, eller på mail@kirk-gallery.com.


SKATTEREGLER

For at støtte kunsten findes der i skattereglerne et helt særligt regelsæt, som under visse betingelser giver virksomheder ret til at fratrække eller afskrive udgifter til køb af kunst, hvilket de ellers normalt ikke kan. Disse er beskrevet herunder.

Udgifter til køb af kunstværker, der hænges op eller stilles op i virksomhedens lokaler, kan fratrækkes fuldt ud i det år det er købt, hvis købesummen pr. værk ikke overstiger 13.200 kr. (2017).

 

Er anskaffelsessummen højere, kan den afskrives efter saldometoden (men på en særskilt saldo) med op til 25 % om året. Altså på samme måde som udgifter til driftsmidler og inventar.