URBAN CURRENTS

Chloe Early
Seth
Inti
James Bullough
Fintan Magee
Ian Francis
Oliver Vernon
Telmo Miel
Case Maclaim
Hera
Akut
Augustine Kofie
Bosoletti
Swed


23.4. - 28.5. 2022

Det er med stor glæde galleriet byder samtidig velkommen til årets største gruppeudstilling med i alt 14 førende internationale kunstnere på den internationale urban art scene.
Mange af disse har i løbet af de sidste 8 år besøgt KIRK Gallery for at deltage i gavlmaleriprojektet 'Out in the Open', og man kan nu samtidig opleve dem alle udfolde sig på lærred m.m., hvorfra det hele oprindelig startede for dem tilbage på kunstakademierne.
For adskillige af de udstillende kunstnerne gælder det, at deres hovedmedie som udgangspunkt var maleriet, hvor mange er klassisk uddannede fra akademierne, for så siden også at udvikle deres udtryk på gavle verden over, inklusiv i Aalborg.
Vi glæder os derfor til også at kunne vise deres arbejde som malerier på galleriets vægge, hvor vi denne gang kan byde velkommen til 14 højt profilerede internationale kunstnere plukket fra øverste hylde på scenen for 'Urban Contemporary'.

Mens galleriet har arbejdet med mange af kunstnerne gennem årene, vil der på udstillingen også være nye navne at finde. Heriblandt kan man opleve det britiske verdensnavn Chloe Early.
Herudover kan man opleve arbejde af argentinske Bosoletti og franske Swed, som begge vil besøge Aalborg senere på sommeren til opførsel af nye gavlmalerier sammen med en håndfuld øvrige kunstnere.

Så kridt skoene og gør klar til street art rundvisning og en udstilling med 14 af verdens største street art kunstnere nu på lørdag.

Vi glæder os til at se jer alle igen.