Galleri KIRK promovere dansk og international samtidskunst, med målsætningen at præsentere nye bølger og udtryk på såvel den danske som den internationale kunstscene. Dette både indenfor den etablerede samtidskunst som på den urbane kunstscene.

Formålet her er at præsentere kraftfuld og visionær kunst af unge kunstnere, i et ”lineup” i krydsfeltet imellem et højt teknisk niveau og skæve udtryk med kant.

Vores kunstnere er udvalgt inden for denne målsætning, baseret på deres unikke konceptuelle og visuelle linje. Galleriet har eksisteret siden 2008, drevet af Lene Kirk og 3 assistenter. Der er faste månedlige udstillinger i galleriet der er placeret i Aalborgs centrum og består af 200 m2.

Samtidig udfører galleriet et stort antal gavlmalerier som en del af gavlmaleriprojektet ”Out in the Open”, med højt anerkendte internationale kunstnere heriblandt Conor Harrington, Faith47, Bezt etc. Derudover arrangerer galleriet udsmykninger, projekter og udstillinger med museer, foruden at deltage på kunstmesser både i ind- og udland.

Ønsker du at holde dig opdateret med kommende ferniseringer og events, tilmeld dig da vores nyhedsmail.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i KIRK Gallery, Danmarksgade 8, Aalborg.