'A TRIP IN TIME'
RATUR & SCKARO

Hvordan påvirker kommunikationsformen relationerne mellem os mennesker?
I værket ”A Trip in Time”, tager kunstnerne udgangspunkt i kontakten, kommunikation og sameksistensen mellem os mennesker, og hvordan denne har ændret sig over tid og påvirket vores relation til hinanden.
I deres netop færdiggjorte gavlmaleri (Danmarksgade 29, Aalborg), ser man en mand i susende fart på vej ind i et @ med et brev i hånden på vej til en ven eller måske en kæreste.
I dag har den måde vi kommunikerer på forandret sig meget, hvor vi i dag ofte ville sende en mail, en tekstbesked eller poste på FB, hvis der er noget vi gerne vil fortælle, fremfor at sende et gammeldags brev med alle de sidegevinster eller besværligheder der her måtte følge med.
Kunstnerne ønsker hermed at forbinde fortiden med nutiden, og få os til at tænke over, hvilken indflydelse det har haft på den måde, vi lever.
Samtidig har det været meget vigtigt for dem, at brevet blev bragt med cykel, da de havde bemærket de mange cykler i Aalborg, og håber at Aalborgenserne vil kunne genkende sig selv i værket, og føle det er deres.RATUR & SCKARO
Det er med stor glæde vi nu fortsætter galleriets gavlmaleriprojekt "Out in the Open", hvormed vi har ønsket at bringe kunsten endnu mere ”ud i det åbne” til glæde for alle byens borgere og besøgende.
Med fokus på højt anerkendte internationale kunstnere, fortsætter vi nu på 4. år med endnu flere gavlmalerier i Aalborgs indre by.
Blandt de mange kunstnere vi her har arbejdet med, har vi glædet os meget til at få besøg af de to franske urban-art-kunstnere RATUR (Arthur Maslard) og hans bror SCKARO (Oscar Maslard).
Efter at have fulgt kunstnerne i mange år, imponeret over deres evne til at bygge bro mellem urban art og moderne realisme, glæder det os nu at have fået dem til Aalborg.
Med knivskarp teknik formår kunstnerne i deres arbejde at drage en parallel til de gamle mestre og bringe det klassiske maleri ind i den moderne samtidskunst i et urbant udtryk.
De 2 franske kunstnere, født 1983 og 1985 i Le Havre, lavede deres første vægmaleri allerede i 2001. Siden da er det blevet til mange værker verden over både på gavl og lærred.
Til vores store glæde besøger de nu Aalborg, for at lave et stort vægmaleri og udstille nye malerier i galleriet.
Du vil kunne se dem arbejde på vægmaleriet fra 16. til 25. august, Danmarksgade 29, Aalborg, og derudover udforske deres arbejde på lærred i galleriet.

Stor tak til de fantastiske sponsorer, som har været med til at gøre projektet til virkelighed:
Aalborg Kommunes Kunstfond, Aalborg Kommune, C. Flauenskjold A/S, Loxam A/S, Café Peace, Caféministeriet, Café Spiret, Nadias Sandwich.
RATUR & SCKARO (F)
Gavlmaleri & udstilling

16. - 30. august 2017

Gavlmaleri // Danmarksgade 29 | 9000 Aalborg
Malerier // Udstillet hos KIRK Gallery